Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2022 10:00
Кількість переглядів: 519

Фото без описуУ першу неділю жовтня країна відзначає День працівників освіти. У цей день ми вітаємо тих, хто терпляче навчає нас першим літерам і поступово веде шляхом пізнань до складних формул і алгоритмів, відкриває цікаве і прекрасне – те, з чого складається всесвіт і життя. Це свято вчителів різних поколінь - розумних і чуйних педагогів, наставників, порадників і друзів.

Педагоги - це люди, які заслуговують на найщиріші слова подяки і шани, адже вони своє життя присвятили благородній справі виховання підростаючого покоління.

В умовах воєнного стану процес навчання ускладнився, а відповідальність освітян посилилась. Окрім знань, які доводиться надавати учням дистанційно, педагоги морально підтримують і їх батьків. У реаліях сьогодення від позиції вчителя у значній мірі залежить якість освіти, життєві пріоритети молоді, майбутнє нашої держави.

Я впевнена, що завдяки вашій професійній майстерності, відданості справі юні першотравенці стануть освіченими, вихованими людьми, справжніми патріотами України та нашого міста.

Особлива подяка педагогам, які стали на захист Батьківщини зі зброєю в руках та щоденно ризикують здоров’ям і життям заради мирного майбутнього своїх учнів і всіх нас.

Бажаю вам, шановні освітяни, щастя, здоров’я, успіхів, творчого натхнення, гарних результатів своєї праці, вдячних учнів та мирного неба.

Разом наближаємо перемогу!

Слава нашим захисникам, які боронять рідну землю! Слава Україні!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь