A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У податківців Дніпропетровщини з’явилась мальовнича краса

Дата: 06.10.2022 10:28
Кількість переглядів: 175

Податківці Дніпропетровщини тримають економічний фронт, активно трудяться задля перемоги. Ми корисні там, де є!

Водночас, паузи, радість, обійми і близькі поряд – зараз дуже потрібні для нашої міцності.

Естетика розвиває і формує уявлення людини про красу, мистецтво і вишуканість. Краса є істина. Істина є краса. Вони творять нас кожну мить. Краса покращує світовідчуття. Гарні образи народжують позитивні думки, а гарні думки ведуть до красивих дій.

Для підтримки корпоративного духу за ініціативою очільниці податкової служби Дніпропетровщини Твердохлєб Марини, участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Леонова Валерія та за сприянням Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби у ГУ ДПС відбулось незвичайне казкове дійство – висадка лаванди.

Це особливий захід, який заряджає позитивними емоціями. Податківці із захопленням та гарним настроєм долучились до цього незвичайного процесу. І тепер на подвір’ї ГУ ДПС з’явилась невелика ділянка лаванди, яка з першим цвітінням радуватиме погляд прекрасною, мальовничою красою та наповнюватиме чудовим ароматом.

«Ніщо так не прикрашає наше життя, як квіти. Сьогодні з колегами вирішили трохи відволіктись від звичайних справ та висадили лаванду біля нашої будівлі.

Нехай ця лаванда росте та квітне, надихає на перемогу та нагадує, що життя триває!», – наголосила Марина Твердохлєб.

Жити життя тут і зараз, милуватися блакитним небом і осінньою природою, щиро усміхатися, говорити теплі слова близьким, працювати завзятіше, підтримувати один одного і вірити в нашу перемогу – все це єднає нас і робить міцнішими.

Згуртованість і вдячність – наша велика сила!

Адже доки ми разом – ми непереможні, залишаємося собою і зберігаємо важливі для себе речі: натхнення, творчий потенціал і бажання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь