A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Роль волонтерські діяльності в пробації для громади

Дата: 21.10.2022 15:06
Кількість переглядів: 308

Фото без описуОдним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації.  

З метою покращення взаємодії та надання допомоги у вирішенні проблемних питань суб’єктів пробації 21 жовтня 2022 року в приміщенні Синельниківського районного відділу № 1 відбулась зустріч заступника начальника відділу Олександра Денисенка з представниками громадської організації «Нове покоління Україна» до зустрічі також долучились фахівці Першотравенського міського центру соціальних служб.

Під час зустрічі обговорили шляхи та форми співпраці, зокрема питання допомоги, яку надають організації громадянам, які через життєву ситуацію опинились у конфлікті з законом.

Обговорено питання щодо долучення представників громадської організації до волонтерів пробації, дані роз’яснення щодо волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією та основних положень Закону України «Про волонтерську діяльність» та особливостей, визначених Законом України «Про пробацію».

 

Синельниківський районний відділ № 1

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь