Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Пішов із життя Почесний мешканець міста Першотравенська Леонід Якович Саєнко...

Дата: 30.10.2022 13:02
Кількість переглядів: 501

Фото без описуШановні першотравенці!

Пішов з життя Почесний мешканець міста Першотравенська САЄНКО Леонід Якович 1925 року народження, учасник бойових дій Другої світової війни, ветеран вугільної промисловості.

З 1974 року Леонід Якович працював директором Першотравенського ремонтно-механічного заводу. Очолював це підприємство понад 10 років.

На той час завод був єдиним підприємством у Західному Донбасі, яке здійснювало капітальний ремонт гірничо-шахтного устаткування, виготовляло запчастини, зварні металоконструкції тощо.

За часів керівництва Леоніда Яковича підприємство значно розвивалося та розширювалося. Було розпочато будівництво висотного цеху з ремонту гірничо-шахтного устаткування, введено в експлуатацію другий комплекс з виготовлення арочного кріплення важких видів, а також була зведена нова будівля адміністративно-побутового комбінату.

Леонід Якович Саєнко був нагороджений багатьма орденами та медалями в роки Другої світової війни, численними ювілейними медалями та місцевими відзнаками.

4 рази обирався депутатом Першотравенської міської ради.

Звання «Почесний громадянин міста Першотравенська» присвоєно у 2014 році.

Першотравенська міська рада та її виконавчий комітет, міська рада ветеранів війни та праці висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким покійного.

Світла пам'ять Леоніду Яковичу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь