Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Понад 7 млрд грн ПДФО спрямовано до держбюджету платниками Дніпропетровщини

Дата: 10.11.2022 14:04
Кількість переглядів: 218

Протягом десяти місяців від платників Дніпропетровської області до державного бюджету надійшло понад 7 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Порівняно з відповідним періодом 2021 року надходження збільшились майже на 620 млн грн або на 9,6 відсотків. Про це повідомила очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марина Твердохлєб.

Марина Твердохлєб нагадала, що дохід, отриманий платником ПДФО від продажу (обміну) протягом звітного (податкового) року другого об’єкта рухомого майна у вигляді легкового автомобіля та/або мотоцикла, та/або мопеда, підлягає оподаткуванню за ставкою, визначеною пунктом 167.2 статті 167 Податкового кодексу України (ПКУ) – 5 відсотків.

Дохід, отриманий платником ПДФО від продажу (обміну) протягом звітного (податкового) року третього та наступних об’єктів рухомого майна у вигляді легкового автомобіля та/або мотоцикла, та/або мопеда або іншого транспортного засобу підлягає оподаткуванню за ставкою, визначеною пунктом 167.1 статті 167 ПКУ – 18 відсотків.

«Фінансова підтримка нашої держави сприяє наближенню нашої Перемоги! Висловлюємо подяку всім за сумлінну сплату податків!», – зазначила в.о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь