A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 08:22
Кількість переглядів: 284

Шановні першотравенці! Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи – одне зі знакових свят нашої країни. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини й громадянина, європейського вибору, національних інтересів держави. Наш народ продемонстрував усьому світу  здатність відстоювати своє право вибору.

Для українців немає нічого дорожчого, ніж гідність та свобода. В умовах масштабної агресії російської федерації ми щодня доводимо це у боротьбі за національні цінності. Війна – це новий Майдан у межах всієї країни й українці завжди готові захищати свою незалежність та територіальну цілісність.

Сердечно вітаю першотравенців з Днем Гідності та Свободи! Бажаю всім мирного неба, витримки, відчуття дружнього плеча, незламної віри в нашу Перемогу!

Нехай в Україну прийде мир та стабільність. Хай завжди пломеніє в наших серцях пам’ять про героїв, які віддали життя за захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, незалежності та територіальної цінності нашої Вітчизни!

Вистояли на Майдані - переможемо й у війні!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь