Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 08:22
Кількість переглядів: 316

Фото без описуШановні першотравенці! Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи – одне зі знакових свят нашої країни. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини й громадянина, європейського вибору, національних інтересів держави. Наш народ продемонстрував усьому світу  здатність відстоювати своє право вибору.

Для українців немає нічого дорожчого, ніж гідність та свобода. В умовах масштабної агресії російської федерації ми щодня доводимо це у боротьбі за національні цінності. Війна – це новий Майдан у межах всієї країни й українці завжди готові захищати свою незалежність та територіальну цілісність.

Сердечно вітаю першотравенців з Днем Гідності та Свободи! Бажаю всім мирного неба, витримки, відчуття дружнього плеча, незламної віри в нашу Перемогу!

Нехай в Україну прийде мир та стабільність. Хай завжди пломеніє в наших серцях пам’ять про героїв, які віддали життя за захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, незалежності та територіальної цінності нашої Вітчизни!

Вистояли на Майдані - переможемо й у війні!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь