Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 15:18
Кількість переглядів: 295

Фото без описуЩороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Поряд з нами живуть люди, фізичні можливості яких через певні причини обмежені. Міжнародний день людей з інвалідністю покликаний нагадати про обов’язок суспільства виявляти турботу й милосердя до його найбільш незахищеної частини, привернути увагу до проблем цих людей та необхідності захисту їх громадянських прав. У ці складні часи для нашої країни в умовах збройної агресії з боку російської федерації питання роботи з людьми з обмеженими можливостями набуває особливого значення.

Першотравенська громада, місцева влада, органи соціального захисту намагаються взаємодіяти з людьми з інвалідністю таким чином, щоб вони відчували себе рівними серед рівних, мали змогу брати участь в житті спільноти, доступ до освіти та культурного надбання. Захищаючи гідність особливих людей, ми захищаємо своє людське обличчя.

Увага держави, толерантність кожного з нас допомагають покращити життя людей з обмеженими можливостями, створюють майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму через проблеми зі здоров`ям.

Бажаю всім людям з інвалідністю мирного неба, витримки, здоров'я, оптимізму, можливості втілювати в реальність плани й задуми.

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь