Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 15:18
Кількість переглядів: 291

Фото без описуЩороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Поряд з нами живуть люди, фізичні можливості яких через певні причини обмежені. Міжнародний день людей з інвалідністю покликаний нагадати про обов’язок суспільства виявляти турботу й милосердя до його найбільш незахищеної частини, привернути увагу до проблем цих людей та необхідності захисту їх громадянських прав. У ці складні часи для нашої країни в умовах збройної агресії з боку російської федерації питання роботи з людьми з обмеженими можливостями набуває особливого значення.

Першотравенська громада, місцева влада, органи соціального захисту намагаються взаємодіяти з людьми з інвалідністю таким чином, щоб вони відчували себе рівними серед рівних, мали змогу брати участь в житті спільноти, доступ до освіти та культурного надбання. Захищаючи гідність особливих людей, ми захищаємо своє людське обличчя.

Увага держави, толерантність кожного з нас допомагають покращити життя людей з обмеженими можливостями, створюють майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму через проблеми зі здоров`ям.

Бажаю всім людям з інвалідністю мирного неба, витримки, здоров'я, оптимізму, можливості втілювати в реальність плани й задуми.

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь