A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Касир, що здійснює розрахункові операції засобами ПРРО, має засвідчувати відкриття зміни

Дата: 02.12.2022 16:03
Кількість переглядів: 172

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного  управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) звертає увагу, що програмний реєстратор розрахункових операцій (далі - ПРРО) реєструється на окрему господарську одиницю. Реквізити такої господарської зазначаються у розрахунковому документі (чеку).

При зміні господарської одиниці необхідно здійснити перереєстрацію ПРРО, подавши Заяву про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій, форма №1-ПРРО (J/F13316604), з позначкою «Перереєстрація».

Касир, що здійснює розрахункові операції засобами такого ПРРО, має засвідчувати:

- відкриття зміни;

- проведення розрахункової операції шляхом накладання на повідомлення про відкриття зміни, розрахунковий документ/Z-звіт свого електронного підпису або електронної печатки суб’єкта господарювання, на якого зареєстровано ПРРО (J/F1391802). Форма розміщена в розділі «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету.

При зміні кваліфікованого електронного підпису касира необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих/удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО, форма №5-ПРРО( J/F1391802), із зазначенням даних про ідентифікатор ключа з нового сертифіката касира. При цьому слід закрити зміну, яка була відкрита за допомогою старого  електронного підпису.

А також подбати про наявність файлів нового електронного підпису та сертифіката у робочій теці пристрою, на якому встановлено ПРРО.

Нагадуємо, що реєстрація касира в розділі «Введення звітності. Запити» Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) здійснюється шляхом подання заповнення Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих/удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО, форма №5-ПРРО( J/F1391802).

Інструкція щодо заповнення такого Повідомлення розміщена у банері «Програмні РРО» за посиланням 

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/formi-prro/instruktsii-schodo-zapovnennya-form/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь