A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У ДПС провели зустріч з представниками будівельної галузі

Дата: 08.12.2022 10:51
Кількість переглядів: 185

У рамках комунікаційної податкової платформи в ДПС проведено зустріч з Конфедерацією будівельників України. Участь у заході взяли представники будівельної галузі, які мали змогу безпосередньо поставити запитання фахівцям податкової служби.

Під час зустрічі було проаналізовано діяльність підприємств – будівельників, сплату ними податків до бюджетів всіх рівнів до та після введення воєнного стану.

Враховуючи важливість питання щодо реєстрації податкових накладних, увагу учасників було акцентовано на основних змінах постанови 1165. Було розʼяснено роботу автоматизованої системи реєстрації податкових накладних, причини зупинки реєстрації накладних та діяльність комісій регіонального рівня. Платникам також було надано рекомендації щодо алгоритму дій у разі зупинення реєстрації податкової накладної.

Під час зустрічі були надані відповіді на запитання, які надійшли у чат. Також наголошувалося, що платники у разі виникнення питань чи проблем під час реєстрації податкових накладних мають змогу звернутися на комунікаційні податкові платформи, які діють в територіальних органах ДПС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь