Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії нa Чорнобильській АЕС!

Дата: 14.12.2022 07:59
Кількість переглядів: 379

Фото без описуЩорічно 14 грудня країна вшановує учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата покликана нагадати суспільству про подвиг ліквідаторів-чорнобильців, які віддали свої життя та здоров’я заради порятунку світу від наслідків страшної техногенної аварії. Лише героїчними зусиллями та самовідданою працею тисяч людей, які брали участь у ліквідації аварії на АЕС, вдалось приборкати вогнище радіації і врятувати мільйони життів.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо шану всім хто, рятуючи світ від ядерної небезпеки, жертвував найдорожчим – життям і здоров’ям.

На жаль, цьогоріч замало просто сказати слова вдячності героям-ліквідаторам. Збройна агресія російської федерації на Україну створила нові загрози для нас і всього людства. Зараз російські війська на окупованих українських територіях використовують атомні енергетичні об’єкти як військові плацдарми та відверто погрожують світові. Лише завдяки героїзму і професійності фахівців, які працюють на цих об’єктах, Україна рятує людство від страшної небезпеки.

Висловлюю слова глибокої вдячності усім учасникам-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та працівникам, які в сучасних умовах тримають енергетичний фронт, та зичу мирного неба, витримки, міцного здоров’я і безмежної шани від людей!

Вічна вдячність усім, хто стоїть на захисті безпеки й миру України та світу!

Вічна пам'ять кожному, хто віддав життя за Україну!

Слава нашим Героям! Слава Україні!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь