Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії нa Чорнобильській АЕС!

Дата: 14.12.2022 07:59
Кількість переглядів: 373

Фото без описуЩорічно 14 грудня країна вшановує учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата покликана нагадати суспільству про подвиг ліквідаторів-чорнобильців, які віддали свої життя та здоров’я заради порятунку світу від наслідків страшної техногенної аварії. Лише героїчними зусиллями та самовідданою працею тисяч людей, які брали участь у ліквідації аварії на АЕС, вдалось приборкати вогнище радіації і врятувати мільйони життів.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо шану всім хто, рятуючи світ від ядерної небезпеки, жертвував найдорожчим – життям і здоров’ям.

На жаль, цьогоріч замало просто сказати слова вдячності героям-ліквідаторам. Збройна агресія російської федерації на Україну створила нові загрози для нас і всього людства. Зараз російські війська на окупованих українських територіях використовують атомні енергетичні об’єкти як військові плацдарми та відверто погрожують світові. Лише завдяки героїзму і професійності фахівців, які працюють на цих об’єктах, Україна рятує людство від страшної небезпеки.

Висловлюю слова глибокої вдячності усім учасникам-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та працівникам, які в сучасних умовах тримають енергетичний фронт, та зичу мирного неба, витримки, міцного здоров’я і безмежної шани від людей!

Вічна вдячність усім, хто стоїть на захисті безпеки й миру України та світу!

Вічна пам'ять кожному, хто віддав життя за Україну!

Слава нашим Героям! Слава Україні!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь