A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Платники Дніпропетровщини спрямували до держбюджету майже 8 млрд грн ПДФО

Дата: 14.12.2022 14:43
Кількість переглядів: 180

Протягом січня – листопада 2022 року державний бюджет від платників Дніпропетровщини отримав майже 8 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО).

Про це повідомила очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Марина Твердохлєб. За словами керівника податкової служби сума надходжень збільшилась у порівнянні з відповідним періодом 2021 року на понад 801 млн гривень. Своєчасне наповнення бюджетів здійснюється завдяки сумлінним платникам нашої області.

Марина Твердохлєб нагадала, що податковий агент, який нараховує (виплачує, надає) оподатковуваний дохід на користь платника ПДФО, зобов'язаний утримувати ПДФО із суми такого доходу за його рахунок.

ПДФО сплачується (перераховується) до відповідного бюджету під час виплати оподатковуваного доходу єдиним платіжним документом.

Якщо оподатковуваний дохід надається у негрошовій формі чи виплачується готівкою з каси податкового агента, ПДФО сплачується (перераховується) до бюджету протягом трьох банківських днів з дня, що настає за днем такого нарахування (виплати, надання).

Якщо оподатковуваний дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується (не надається) платнику ПДФО, то податок, який підлягає утриманню з такого нарахованого доходу, підлягає перерахуванню до бюджету податковим агентом у строки, встановлені Податковим кодексом України для місячного податкового періоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь