A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 19.12.2022 13:44
Кількість переглядів: 319

Фото без опису15.12.2022 під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Цього дня було розглянуто 13 нагальних питань. Заступник міського голови - начальник міськфінуправління Тетяна Макаренкова поінформувала про основні положення проєкту міського бюджету на 2023 рік. Обсяг доходів бюджету міської територіальної громади на 2023 рік розраховано у сумі 175 026 270 грн, у тому числі доходи загального фонду бюджету – 173 684 070 грн та доходи спеціального фонду бюджету – 1 342 200 грн.

До видаткової частини проєкту бюджету на 2023 рік, у першу чергу, враховано потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ і розрахунки за електричну, теплову енергію та інші послуги для бюджетних установ. Видатки бюджету міської територіальної громади заплановані в сумі 175 026 270 грн, у тому числі видатки загального фонду бюджету громади – 172 284 070 грн та видатки спеціального фонду бюджету громади – 2 742 200 грн.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Яковіненко поінформував присутніх про стан травматизму невиробничого характеру в  Першотравенську за 10 місяців 2022 року. З його слів, за цей період зареєстровано 1345 таких випадків. У порівнянні з відповідним періодом минулого року цей показник збільшився на  104 випадки. Найбільш поширені причини травм невиробничого характеру серед дорослих - це падіння (817 випадків), випадкова дія механічних сил – 331, дорожньо-транспортні пригоди - 51. Серед дітей та підлітків кількість нещасних випадків зменшилась. Усього зареєстровано 179 випадків 9 (торік – 212).

Як правило, причинами нещасних випадків в основному є особиста необережність людей під час пересування та необачність при виконанні домашньої роботи, ремонту. Діти молодшого віку здебільшого заковтують дрібні предмети, які потрапляють не в стравохід, а в дихальні шляхи та викликають задуху, стягують каструлі з окропом, падають. Діти дошкільного та шкільного віку отримують переломи й травми від падіння з висоти, поранення під час гри з пожежонебезпечними речовинами, під час занять екстремальними видами спорту.

Виконавчий комітет доручив директорам комунальних підприємств забезпечити стабільну роботу снігоприбиральної техніки на вулицях міста в зимовий період. Керівники  підприємств, організацій, установ та підприємці  міста повинні своєчасно посипати взимку протиожеледними матеріалами пішохідні доріжки і тротуари на закріплених територіях.

Окрім того, члени виконкому заслухали звіт директора КП «ТЕРРА-НОВА» Журавля Є. про виконання фінансового плану підприємства за 9 місяців 2022 року та зобов’язали комунальне підприємство забезпечити якісне виконання заходів з благоустрою території міста.

Про виконання фінансового плану та виробничої програми Першотравенського МЖКП за 9 місяців 2022 року доповіла директорка комунального підприємства Ірина Кривенко. Виконавчий комітет зобов’язав МЖКП посилити роботу щодо своєчасної оплати споживачами житлово-комунальних послуг та забезпечити якісне надання житлово-комунальних послуг мешканцям міста.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь