Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання міського голови з Різвом Христовим

Дата: 24.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 449

Фото без описуДорогі першотравенці! Щиро вітаю всіх з Різдвом Христовим! Це радісне свято з нетерпінням чекають дорослі та діти у всьому світі. В Україні Різдвяні свята особливі, вони зігрівають серця людей, дарують надію на щасливе майбутнє. Завдяки святкуванню Різдва продовжуються народні традиції. А найкраща традиція цих святкових днів – проводити час  разом з рідними.

На превеликий жаль, цьогоріч багато з наших близьких зустрінуть Різдвяні свята на передовій війни, в холодних окопах, під снігом та крижаним дощем. Вони – наші справжні чарівники, які ціною власного здоров’я і життя роблять усе, щоб  мир і благополуччя  якнайшвидше запанували в домівках українців.

Щиро бажаю, щоб у наші оселі завітав світлий різдвяний настрій, щоб кожна родина почувалася в безпеці.

Вірю, що невдовзі наше життя зміниться на краще, українці переможуть ворога та здолають всі негаразди, принесені війною, а на нашу землю прийдуть мирні дні та процвітання!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь