A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання міського голови Оксани Вінницької з Новим 2023 роком

Дата: 31.12.2022 12:00
Кількість переглядів: 442

Дорогі першотравенці! Щиро вітаю вас з прийдешнім Новим 2023 роком! Під Новий рік люди всього світу загадують особисті бажання. Проте мільйони українців нині плекають одну спільну заповітну мрію – якнайшвидшої перемоги наших воїнів над окупантами та мирних щасливих днів.

 

Рік, що минає, для усіх нас - дуже непростий, однак спільними зусиллями ми долаємо проблеми та розв’язуємо найскладніші завдання. Тому напередодні Новорічних свят від усього серця хочу подякувати всім, хто в ці доленосні часи забезпечує добробут нашим землякам. 

 

Перш за все, висловлюю безмежну подяку воїнам ЗСУ, які найвищою ціною героїчно боронять свободу, суверенітет і територіальну цілісність України від російського агресора.

Низький уклін та глибока подяка рідним наших полеглих захисників. Пам'ять про них буде в наших серцях навічно.

 

Дякую мужнім рятівникам, пожежникам та енергетикам, які щоденно долають важкі наслідки ворожих ракетних ударів і обстрілів та повертають енергетичну стабільність країни.

 

Щиро дякую працівникам правоохоронних органів, завдяки службі яких першотравенці почуваються в безпеці в такі непрості часи.

 

Дякую неймовірним волонтерам, які тримають руку на пульсі потреб нашого війська і в будь-яку пору року розбитими дорогами, а нерідко під обстрілами, доставляють найнеобхідніше бійцям.

 

Особлива подяка працівникам комунальних підприємств і служб, які підготували та підтримують опалювальний сезон у місті, щодня забезпечують першотравенцям комфортні умови життя.

 

Висловлюю подяку нашим самовідданим медикам, які в умовах збільшення навантажень і блекаутів продовжують надавати медичну допомогу, рятують життя військових та мирних людей.

 

Дякую педагогам, які в умовах війни продовжують забезпечувати  освітній процес, тримають тісний зв'язок з батьками учнів.

 

Подяка працівникам соціальних служб, які підтримують соціально вразливі верстви населення міста, а в період війни ще й прийняли додаткове  навантаження з обслуговування внутрішньо переміщених осіб, яких на цей час у Першотравенську зареєстровано понад 6 тисяч.

 

Дякую колективам бюджетних і державних установ міста, комунальним підприємствам, які беруть участь в  акції «Відпрацюй день на підтримку ЗСУ!».  На  зібрані кошти закуповується форма, тактичний одяг, зарядні пристрої, джерела живлення енергії тощо та передається нашим землякам - військовим ЗСУ.

 

Цей непростий рік зробив нас мудрішими, сильнішими та згуртованішими. Найзаповітніше бажання всіх українців обов’язково здійсниться! Наше життя обов’язково зміниться на краще. Головне – пам`ятати, що разом ми здолаємо будь-які труднощі.

 

Дорогі першотравенці, дякую вам за підтримку і розуміння в році, що минає, а в передноворічні дні зичу всім міцного здоров'я, родинного щастя та благополуччя! Дбайте про себе і близьких, допомагайте нашим воїнам. Нехай щастям і добротою буде наповнений кожен дім та кожне українське серце.

 

Слава Україні! Слава нашим захисникам і захисницям!

 

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь