A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулася загальноміська нарада за участю керівників підприємств, установ та організацій міста

Дата: 10.01.2023 10:45
Кількість переглядів: 407

Фото без опису09.01.23 на нараді обговорили важливі питання для громади нашого міста: проходження опалювального сезону, оплата за житлово-комунальні послуги, благоустрій міста, а також заходи з попередження протиправної діяльності осіб, які діють в інтересах держави-агресора.

Головний спеціаліст відділу правової та кадрової роботи Шатохіна О. довела до присутніх інформацію щодо кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність в умовах збройної агресії рф. Вона відмітила, що дії таких осіб спрямовані на дестабілізацію роботи органів місцевого самоврядування, критичної інфраструктури країни та наголосила на важливості своєчасного реагування на випадки злочинної діяльності колаборантів.  

Окрема увага наради була присвячена благоустрою Першотравенська. Очільниця міста Оксана Вінницька зазначила, що організація надання послуги з вивезення побутових відходів у місті має суттєві недоліки. Вона відмітила, що з листопада минулого року цю роботу здійснює приватне підприємство, яке перемогло в конкурсі на вказаний вид послуг, ТОВ «ВостокАгроІнвест".

Фото без описуСвоєю чергою директор підприємства Сивокобильський Сергій  доповів про заходи, які здійснюються щодо покращення якості послуги з ППВ. Він відмітив, що наразі діяльність підприємства спрямована на покращення технічної бази та врегулювання  договірних відносин з клієнтами. Сивокобильський С. наголосив,  що відповідно до чинного законодавства, споживачі повинні оформити з підприємством відповідні  договори. Це також надасть змогу покращити якість нарахувань по оплаті послуги.

Директорка Першотравенського МЖКП Кривенко Ірина поінформувала присутніх про ситуацію щодо тепло- та водопостачання в місті. Вона зазначила, що міською владою проведена велика робота задля того, щоб мешканці міста отримували тепло, але умови роботи комунального господарства в обставинах війни та кризової ситуації в енергетиці суттєво ускладнилася. З метою попередження аварій працівники підприємства цілодобово докладають надзвичайних зусиль для підтримки стабільної роботи міської тепломережі.

Фото без описуІрина Кривенко звернула увагу на незадовільний стан оплати населенням за спожиті комунальні послуги та зазначила, що підприємство зобов’язане у визначені терміни перераховувати кошти постачальникам за вугілля та витратні матеріали, вартість яких постійно росте. Але з настанням опалювального сезону загальна заборгованість містян за тепло-, водопостачання та водовідведення суттєво збільшилася. Щоб опалювальний сезон не перервався та тепломережі належним чином працювали, містянам вкрай необхідно вчасно розраховуватись з підприємством.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь