A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Загиблого героя Олександра Романюка посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеню

Дата: 11.01.2023 14:54
Кількість переглядів: 416

Фото без опису11 січня у виконкомі Першотравенської міської ради вшанували пам`ять загиблого військовослужбовця Олександра Олександровича Романюка.

Міський голова, батьки, дружина, діти Олександра, працівники п’ятого відділу Синельниківського РТЦК та СП, працівники виконавчого комітету, Першотравенського МЖКП вшанували пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання.

Наш Герой-захисник загинув 1 липня 2022 року у запеклих боях з російськими окупантами біля населеного пункту Верхньокам`янське Донецької області.

Олександр працював на шахті «Ювілейна». Невдовзі після повномасштабного вторгнення рф в Україну був мобілізований і служив старшим солдатом у підрозділі другого самохідного артилерійського дивізіону, який веде активні бойові дії на Сході нашої країни й дотепер.

Фото без описуОлександр Романюк героїчно захищав Вітчизну і віддав життя за українську землю, за своїх рідних і за кожного з нас.

За особисту мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за вірність військовій присязі Олександр Олександрович РоманФото без описуюк посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. 

Міський голова Оксана Вінницька висловила співчуття та вдячність родині загиблого і передала високу військову відзнаку родині Олександра.

Вічна дяка і доземний уклін Герою-захиснику України! Світла пам`ять Олександру…

Фото без опису

 

 

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь