A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 19.01.2023 17:14
Кількість переглядів: 443

Фото без опису18 січня на засіданні виконавчого комітету Першотравенської міської ради члени виконкому під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької розглянули 25 нагальних питань.

Про зміни в організації освітнього процесу в ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей» поінформувала його директор Людмила Казмірова. З її слів, для забезпечення якісного освітнього процесу в ліцеї в 2022-2023 навчальному році паралельно з онлайн-заняттями необхідно поновити денну форму навчання. Наразі готовність закладу до такої форми навчального процесу підтверджено відповідним актом. Члени виконавчого комітету вирішили надати дозвіл на проведення освітнього процесу в поточному навчальному році в ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей» за змішаною формою з 23.01.2023 з дотриманням безпекових норм в умовах воєнного стану відповідно до чинного законодавства.

Фото без описуПро роботу комунального закладу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Першотравенської міської ради» доповіла т.в.о. директора КП Гергель Вікторія. 

Виконавчий комітет також розглянув та погодив фінансові плани на 2023 рік комунальних підприємств - Першотравенського МЖКП та «ТЕРРА-НОВА». Міський голова Оксана Вінницька зазначила, що для успішної реалізації фінансових планів керівникам цих підприємств потрібно забезпечити надання якісних послуг населенню міста. Разом з тим, керівництву МЖКП також необхідно зосередити увагу на покращенні роботи зі споживачами щодо  своєчасної оплати ними отриманих послуг.

Фото без описуНа засіданні виконавчий комітет затвердив списки громадян, які перебувають на квартирному обліку, а також прийняв рішення про взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов.

Окрім того, члени виконавчого комітету продовжили термін проживання внутрішньо переміщеним особам у соціальному житлі з фонду житла для тимчасового проживання зазначеної категорії.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь