Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Про подання декларації через Електронний кабінет

Дата: 03.02.2023 19:34
Кількість переглядів: 134

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області  нагадує, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати трьома, встановленими нормами Податкового кодексу України, способами, в тому числі і через Електронний кабінет. Відтак, особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи».

Для початку використання сервісу необхідно здійснити запит на отримання відомостей з Державного реєстру. Цей запит знаходиться у розділі «Заяви. Запити для отримання інформації» а його  форма F 1301802. Після отримання відповіді від ДПС, слід використати режим «Податкова декларація про майновий стан і доходи». По завершенню заповнення декларації необхідно перевірити алгоритм заповнення шляхом застосування режиму «перевірити».

Наступним кроком має бути збереження декларації (режим «зберегти») та іі підпис (режим «підписати»). І на завершення декларація  надсилається до контролюючого органу. Звертаємо увагу, що даний сервіс надає можливість направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів, в тому числі і для використання права на податкову знижку. Для цього платнику податків слід використати режим «Документ довільної форми». Слід зазначити, що завантаження документів у довільній формі (копій первинних документів) здійснюється єдиним файлом типу РDF або РNG або JPG.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь