A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

ID-картка для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні або здачі мультитесту у 2023 з одночасним оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон у застосунку Дія!

Дата: 27.02.2023 08:19
Кількість переглядів: 332

Фото без описуДля виготовлення ID-картки з одночасним оформленням паспорта громадянина України для виїзду за кордон звертайтесь до Першотравенського відділу ГУДМС у Дніпропетровській області з вівторка по п’ятницю з 08.00 до 17.00, субота- 08.00 до 14.45. Телефон «гарячої лінії»: 056 31 2 30 02.

Оформити паспортні документи можливо за місцем звернення. Кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт. Особливо у період здачі зовнішнього незалежного оцінювання випускниками або мультитесту у 2023, бо пакет реєстраційних документів обов’язково має містити завірену копію паспорта громадянина України.

Якщо на момент оформлення паспорта підліток ще не має реєстраційного номера облікової картки платника податків, можна також скористатися комплексною послугою ID-14, яку надають усі підрозділи Міграційної служби,– оформити паспорт з одночасним присвоєнням ідентифікаційного коду. Ця послуга, як і саме оформлення паспорта вперше в 14 років, є безкоштовною.

Щодо паспорта громадянина України для виїзду за кордон, то його можна оформити одночасно під час подачі на паспорт громадянина вперше по досягненню 14-річного віку. Для цього також надати квитанцію про сплату адміністративної послуги (терміни:20 робочих днів - 856 грн., - 1496 грн.)  та отримати два паспортних документа одночасно.

            Для зручності необхідно:

-здійснити запис до електронної черги, обравши найзручнішу для вас дату та час https://dmsu.gov.ua/services/online.html або в порядку живої черги;

-взяти необхідні документи (оригінали свідоцтва про народження дитини, ІНН, витяг з реєстру територіальної громади про місце проживання, паспорта громадян України батьків або одного із них);

реальному часі самостійно простежити оформлення вашого документа на сайті ДМС;

-отримати ID-картку або паспорт для виїзду за кордон.

         Зазначимо, що оформивши ID-картку та закордонний паспорт, Ви можете перевіряти їх дійсність у застосунку Дія.

Першотравенський відділ ГУ ДМС у Дніпропетровській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь