A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні суб’єкти господарювання, що здійснюють свою діяльність на території Першотравенської міської територіальної громади!

Дата: 20.03.2023 10:45
Кількість переглядів: 401

Першотравенська державна податкова інспекція Головного управління Державної податкової служби України у Дніпропетровській області та Першотравенське міське фінансове управління виконавчого комітету Першотравенської міської ради звертаються до Вас з проханням своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки та збори до загальнодержавного та місцевого рівнів з метою забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери міста та забезпечення потреб Першотравенської міської територіальної громади, для недопущення погіршення якості надання соціальних, комунальних, культурних та економічних послуг населенню міста.

Суб’єктів господарювання, що здійснили релокацію на територію Першотравенської міської територіальної громади з інших регіонів України, наполегливо просимо здійснити процедуру перереєстрації та стати на облік до Першотравенської державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби України у Дніпропетровській області.

Окремо зазначаємо, що на сьогодні в місті діє міська Програма підтримки бізнесу, розташованого на території Першотравенської міської територіальної громади, на 2022-2024 роки, затверджена рішенням Першотравенської міської ради від 26.09.2022 № 67-12/VIII, заходами якої передбачено надання фінансової допомоги підприємствам та фізичним особам - підприємцям, які здійснили переміщення і реєстрацію, та вже зареєстрованим на території Першотравенської міської територіальної громади, а також надання фінансової допомоги на закупівлю обладнання підприємствам харчової, легкої, машинобудівельної промисловості на умовах відшкодування (реверсу) такої фінансової допомоги шляхом сплати відповідних податків та зборів.

Отримати додаткову інформацію та консультацію щодо подання заяви про державну реєстрацію юридичної особи чи фізичної особи - підприємця, сплати податків та зборів до бюджетів усіх рівнів тощо можна в державного реєстратора податкового органу за адресою: м. Першотравенськ, вул. Шахтарської Слави, 30 або за номерами телефонів (05633) 5 13 88 та (05633) 5 22 65.

Окрім того, платники податків мають змогу ознайомитися зі станом своїх розрахунків з бюджетом через «Електронний кабінет платника податку» на сайті Державної податкової служби України (за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua).

Інформацію щодо реквізитів рахунків для зарахування податків та зборів до бюджету Першотравенської міської територіальної громади можна отримати у Першотравенському міському фінансовому управлінні за адресою: м. Першотравенськ, вул. Шкільна, 12 або за номером телефону (050) 753 85 79.

Інформація стосовно актуальних реквізитів бюджетних рахунків для сплати платежів до бюджету також розміщена на вебсторінці Головного управління Державної податкової служби України у Дніпропетровській області (за посиланням https://tax.gov.ua/rahunki-dlya- splati-platejiv/).

Сподіваємося на Вашу громадську відповідальність!

Тримаємо економічний фронт!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь