A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Про актуальне на засіданні комітету «Підприємництво (малий та середній бізнес)» Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області

Дата: 07.04.2023 09:40
Кількість переглядів: 150

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що 05 квітня 2023 року, проведено друге засідання комітету за галузевою ознакою «Підприємництво (малий та середній бізнес)» Громадської ради при ГУ ДПС.

У заході прийняли участь очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталя, заступники начальника ГУ ДПС Леонов Валерій та Яіцький Максим, фахівці управлінь ГУ ДПС: з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків; інформаційної взаємодії.

Наталя Федаш привітала учасників засідання, подякувала за їх активність та плідну співпрацю, а також побажала результативної роботи.

Податкова служба Дніпропетровщини завжди готова до відкритого діалогу, як з громадськими організаціями, так і з бізнес-спільнотою. І саме Громадська рада при ГУ ДПС є вагомою та надійною платформою для такої комунікації.

Фахівець управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС проінформувала присутніх про основні положення постанови Кабінету Міністрів України (далі – КМУ) від 11 грудня 2019 року № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» з урахуванням змін, внесених постановою КМУ від 23 грудня 2022 року № 1428 «Про внесення змін до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних», у частині визначення ризиковості платника податку на додану вартість.

Засідання проходило в атмосфері конструктивного діалогу. За результатами спілкування визначені важливі для громадськості та бізнес-спільноти питання, які будуть розглянуті на черговому засіданні Громадської ради при ГУ ДПС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь