A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенська окружна прокуратура повідомляє

Дата: 11.04.2023 13:45
Кількість переглядів: 399

За процесуального керівництва Першотравенської окружної прокуратури Дніпропетровської області повідомлено про підозру жителю с. Росішки Синельниківського району за фактом нанесення військовослужбовцю 79-й окремій десантно-штурмової бригади тяжких тілесних ушкоджень (ч.І ст. 121 КК України).

За даними слідства, 08 квітня 2023 року у м.Першотравенськ військовослужбовець виконуючи свій громадський обов’язок щодо припинення порушення громадського порядку, свідком якого він став, отримав тяжкі тілесні ушкодження.

За результатами комплексу слідчих заходів, а також допиту свідків встановлено особу причетну до вчинення вказаного злочину.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні забезпечується слідчими слідчого відділу відділення поліції № 3 Синельниківського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь