A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Знову в нашій громаді болюча втрата…

Дата: 13.04.2023 14:49
Кількість переглядів: 590

Фото без опису10.04.2023, захищаючи рідну землю від російських окупантів в районі Вугледара на південній околиці Великої Новосілки, загинув наш земляк Курганов Олексій Валерійович, 17.10.1986 р. н. 

Олексій мав багато друзів, був відкритою людиною. Він працював комбайнером на шахті «Степова», де його знали як відповідального працівника і надійного товариша. 

В березні 2022 року Олексій добровільно долучився до лав Національної гвардії України та героїчно ніс службу на передових рубежах війни.

У полеглого Героя залишились мати, сестра, брат, дружина і двоє діток 7 і 9 років. Рідні діляться, що Олексій був справжнім патріотом, турботливим сім’янином, дуже любив своїх дітей, і не вагаючись, став до зброї заради їх вільного майбутнього.

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, побратимам загиблого Курганова Олексія Валерійовича.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести полеглого Героя в останню путь. Прощання з Кургановим Олексієм відбудеться 15 квітня о 12.00 год на вулиці Незалежності біля будинку 26а.

Доземний уклін воїну-захиснику... Вічна пам’ять і слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь