A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 25.04.2023 09:43
Кількість переглядів: 399

Фото без опису24 квітня члени виконавчого комітету Першотравенської міської ради під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької розглянули 31 нагальне питання.

Т.в.о. начальника міського відділу освіти Ірина Глущенко поінформувала про виконання міської програми «Освіта Першотравенська на 2022-2024 роки» за 2022 рік. Зокрема, вона зазначила, що у минулому році в рамках програми на здійснення технічних заходів з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки закладів освіти з міського бюджету було спрямовано понад 9 млн грн, на підтримку обдарованих учнів - 48,7 тис. грн. Виконано поточний ремонт систем теплопостачання у дитячих садках «Попелюшка» і «Білочка» та покращено матеріально-технічну базу дитячого садка «Дзвіночок». Нажаль, уведення торік воєнного стану в країні не дозволило реалізувати всі заплановані програмою заходи.

Враховуючи запити батьків дошкільнят з особливими освітніми потребами, члени виконавчого комітету прийняли рішення з 01.05.2023 організувати освітній процес за очною формою у спеціальних групах (логопедичній та з затримкою психічного розвитку) у дитячому садку «Дзвіночок» для вихованців з дитсадків «Казка», «Попелюшка» та «Дзвіночок».

З метою забезпечення тимчасової зайнятості зареєстрованих безробітних містян виконавчий комітет прийняв рішення організувати в 2023 році оплачувані громадські роботи за участю КП «ТЕРРА-НОВА» шляхом створення додаткових робочих місць для громадян, які перебувають на обліку в Першотравенському відділі обласного центру зайнятості.

Окрім того, члени виконавчого комітету затвердили заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Також на засіданні виконком прийняв низку рішень про визнання наймачами житлових приміщень комунальної власності та про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання ВПО у місті Першотравенську.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь