A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Війна поставила перед закладами освіти нові виклики та завдання. Наше позашкілля не залишилося осторонь

Дата: 25.04.2023 16:53
Кількість переглядів: 356

Фото без описуВ умовах збройної агресії рф проти України Центр позашкільної освіти міста продовжує активно працювати для розвитку творчих здібностей дітей і молоді, забезпечує їх змістовне дозвілля та психологічну підтримку. Позашкілля стало тим острівком миру, де дитина може відволіктися від тривожного повсякдення.

У 2022-2023 навчальному році освітній процес у Центрі здійснюється за дистанційною та змішаною формами навчання. Зміст, форми і методи роботи з дітьми адаптовані до нових умов.

Наразі тут займається понад 600 дітей у 19 гуртках за чотирма напрямками – художньо-естетичному, науково-технічному, еколого-натуралістичному та гуманітарному.

Діти активно долучаються до творчого процесу, оскільки особливо зараз у гуртківців є велика потреба до пізнання, спілкування та творчості. Вони із запалом беруть участь у конкурсах, виставках, челенджах та вікторинах різного рівня.

 

На сьогодні наші вихованці вже взяли участь у більш ніж 110 творчих заходах міського, обласного і всеукраїнського рівнів.

Наші діти стали переможцями обласних конкурсів «Країна чарівних книжок», «Зоологічна галерея», «Україна – це ми», комп’ютерної графіки та анімації, екологічного конкурсу «Душа села» та з інформаційних технологій «Капітошка».

У всеукраїнських конкурсах у нас також є переможці! Це конкурси «Безпека на дорозі», «Новорічні дива», «Екологічна грамотність», «З Україною в серці», «Садок вишневий коло хати», «Будьмо гідними», «Людина починається з добра», «Безпека під час війни», «Жінка-Весна».

Серед найбільш активних та талановитих вихованців - Чупік Марина, Подереча Яна, Шевченко Валерія, Лягіна Олександра, Кривсун Дар’я, Отовчиць Марія, Слєпов Кирило, Борисенко Дана, Бірюк Соломія, Радіонов Микола, Черниш Софія, Лобанова Катерина, Григоренко Кароліна, Полосенко Катерина, Бережна Богдана, Козаченко Єлизавета, Бугаєва Олександра, Стадник Софія, Дягілев Іван, Стоюшко Вероніка, Садковська Каміла, Бірюк Назар, Придиус Матвій, Шемелін Анатолій, Марчук Софія, Яненко Дмитро, Котельва Марк.

Центр позашкільної освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь