A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося перше засідання Молодіжної ради

Дата: 05.05.2023 11:29
Кількість переглядів: 259

  Молодіжна рада при Першотравенському міському голові -  інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей.

 04 травня в залі засідання виконавчого комітету міської ради відбулось перше засідання Молодіжної ради при Першотравенському міському голові. Заступник міського голови Тамара Бакула  привітала молодь, закликала її бути активною і наголосила, що їхня думка дуже важлива під час планування та реалізації багатьох заходів та проєктів. Начальник міського відділу з питань молоді та спорту Надія Кокора запросила молодь до співпраці і висловила впевненість, що їхні пропозиції, неординарні ідеї будуть цікавими для громади,  адже саме молодь має незаангажовані нові погляди і прагне змінювати життя нашої громади на краще.

Під час засідання було обрано керівний склад Молодіжної ради. Зокрема, головою молодіжної ради  обрано Олександра Малтиза,  заступником голови – Ганну Колясу, секретарем – Валентину Сидоренко. (Зі складом Молодіжної ради при Першотравенському міському голові можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради за посиланням).

У кожного члена ради також була нагода поділитись своїми ініціативами з приводу молодіжних заходів, які необхідно провести найближчим часом,  зокрема  проведення опитування молоді громади щодо її потреб.

Вітаємо всіх з початком роботи Молодіжної ради! Бажаємо всім наснаги, співпраці, взаєморозуміння, креативних ідей для розвитку молоді та однодумців щодо покращення молодіжної політики в громаді. Працюємо для молоді, з молоддю, силами молоді!

Міський відділ з питань молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь