A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Спеціалісти Держпраці побували у Першотравенську

Дата: 08.05.2023 08:51
Кількість переглядів: 218

Фото без опису  На минулому тижні посадові особи відділів з питань праці та з питань безпеки праці східного регіону управління інспекційної діяльності у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели зустріч з представниками виконавчого комітету міської ради та підприємств, установ і організацій міста Першотравенська.

Начальник відділу з питань праці Ламанова А. повідомила присутнім про реорганізацію територіальних органів Державної служби України з питань праці та про повноваження Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Про необхідність створення безпечних і безаварійних умов праці у суб’єктів господарюванняФото без опису під час виконання робіт, мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві, забезпечення нормальних умов праці для запобігання професійним хворобам поінформував начальник відділу з питань безпеки праці Снісар В. (більш детально можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради за посиланням).

Разом з тим присутнім довели інформацію щодо змін, унесених до чинного законодавства у сфері охорони праці в період воєнного стану (більш детально можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради за посиланням), а також щодо особливостей проведення в період воєнного стану атестації робочих місць за умовами праці і організації трудових відносин та щодо неприпустимості використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин тощо.

Насамкінець гості відповіли на численні запитання присутніх у залі.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь