A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Опитування для молоді "Потреби молоді міста Першотравенська"

Дата: 12.05.2023 10:46
Кількість переглядів: 413

    Вітаємо друже! Молодіжна рада при Першотравенському міському голові спільно з міським відділом з питань молоді та спорту виконавчого комітету Першотравенської міської ради вивчає думку молоді щодо її потреб у нашому місті.

    Нам дуже важливо знати, чи задовольняються потреби молоді в нашому місті та що цікавить молодь. Ми хочемо, щоб наше місто розвивалось, а молодь Першотравенська завжди була творчою, ініціативною та створювала безліч цікавих заходів!  Запрошуємо Вас відповісти на запитання, відповіді на які допоможуть поліпшити  життя молоді  та всебічно розвивати нашу громаду! Опитування буде тривати з 12 до 31 травня 2023 року.

Результати будуть оприлюднені на офіційному сайті Першотравенської міської ради за посиланням: https://pershrada.gov.ua, на сторінці міського відділу з питань молоді та спорту виконавчого комітету Першотравенської міської ради у соціальній мережі Facebook за посиланнямна сторінці Молодіжної ради у соціальній  мережі Facebook  за посиланням у Telegram та Instagram 

 

Перейти до опитування 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь