A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

За вироблені товари до держбюджету платниками Дніпропетровщини спрямовано понад 86 млн грн акцизного податку

Дата: 15.05.2023 16:15
Кількість переглядів: 152

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.

 Протягом січня – квітня 2023 року до державного бюджету за вироблені товари від платників Дніпропетровської області надійшло понад 86 млн грн акцизного податку. За словами в.о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталі Федаш надходження збільшились у порівнянні з відповідним періодом 2022 року майже на 63,7 млн грн, або на 280 відсотків.

Наталя Федаш нагадала, що датою виникнення податкових зобов’язань щодо підакцизних товарів (продукції), вироблених на митній території України, є дата їх реалізації особою, яка їх виробляє, незалежно від цілей і напрямів використання таких товарів (продукції) надалі, крім випадків, зазначених у статтях 225 та 229 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) (п. 216.1 ст. 216 Кодексу).

Суми акцизного податку з підакцизних товарів, вироблених на митній території України, перераховуються до бюджету платниками акцизного податку протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого Кодексом для подання податкової декларації за місячний податковий період.

Дякуємо за фінансову підтримку держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь