Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 19.05.2023 17:51
Кількість переглядів: 295

Фото без опису17 травня члени виконавчого комітету Першотравенської міської ради під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької розглянули 28 нагальних питань.

Т.в.о. начальника міського фінансового управління Анфіса Ірюпіна поінформувала про виконання міського бюджету за І квартал 2023 року. Вона зазначила, що план зведеного бюджету на І квартал становив 55, 9 млн грн, фактичні надходження склали 57, 4 млн грн.  Власні доходи бюджету – 75,7%, або 43, 5 млн грн, трансферти з бюджету інших рівнів – 24,3%, або 13,9 млн грн. Податковий борг до бюджету становить 9, 1 млн грн, що на 13,6% більше ніж на початок  року.

Видатки бюджету виконано в обсязі  39, 9 млн грн, або на 81%.  З них на виконання заходів міських цільових програм було спрямовано  460,8  тис. грн,  на проведення робіт з облаштування найпростіших укриттів у ліцеях № 4 і № 5 - 811 тис. грн, на фінансування житлово-комунального господарства - близько 2 млн грн.

 

Члени виконкому заслухали інформацію про виконання фінансового плану МЖКП і КП «ТЕРРА-НОВА» за І квартал 2023 року та про підсумки роботи МЖКП в опалювальний період 2022-2023 років.

Також виконавчий комітет підтримав пропозицію депутата Дніпропетровської обласної ради Тетяни Холоденко направити кошти з обласного бюджету на придбання меблів для облаштування найпростішого укриття в дитсадку «Калинка» на загальну суму 50 тис. грн.

Окрім того, члени виконкому прийняли рішення забезпечити дітей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України безплатним харчуванням у дитячих дошкільних закладах.

Насамкінець виконавчий комітет затвердив рішення про запровадження системи енергетичного менеджменту в закладах бюджетної сфери міста та прийняв низку рішень про взяття на облік першотравенців, які потребують поліпшення житлових умов, і внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання ВПО у місті Першотравенську, тощо. 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь