A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

До Дня захисту дітей

Дата: 31.05.2023 13:56
Кількість переглядів: 153

Фото без описуСинельниківський районний відділ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області постійно взаємодіє з Першотравенським міським центром соціальних служб при проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації та за можливості надає допомогу неповнолітнім, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на соціальному супроводі Центру. Одним із таких неповнолітніх є Володимир Д., який у 15 років опинився в скрутному становищі та отримує допомогу спеціалістів Центру.

31 травня, напередодні Дня захисту дітей, у приміщенніФото без опису Першотравенського міського центру соціальних служб заступник начальника Синельниківського районного відділу № 1 Олександром Денисенко вручив неповнолітньому продуктовий набір та канцелярські приналежності.

Підтримка неповнолітніх, які опинились у складних життєвих обставинах, важлива складова соціально-виховної роботи, яка повинна проводитись у співпраці з навчальними закладами, соціальними службами, іншими державними органами та установами, громадськими організаціями, з метою недопущення втягування їх у протиправну діяльність.

 

Синельниківський районний відділ № 1

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь