Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – зробити їх щасливими

Дата: 02.06.2023 11:31
Кількість переглядів: 212

Фото без описуУ місті відзначили День захисту дітей. Святкові заходи проходили у парку за БК «Шахтар» та на міській площі. Цьогоріч День захисту дітей був дуже насичений. Діти брали участь у флешмобах, концертах, конкурсах і квестах. А ще - малювали, розважалися і грали в шахи!

Заступник голови райдержадміністрації Василь Подлесний та міський голова Оксана Вінницька вручили подарунки юним першотравенцям, які найкраще показали себе у конкурсі дитячих малюнків "Щасливе майбутнє - мирне небо України", організованому Синельниківською районною військовою адміністрацією.

Також від міської влади отримали подарунки діти, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, та з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Насамкінець всі присутні діти одержали морозиво.

І діти, і дорослі отримали від свята незабутні враження. Наразі Захисники і Захисниці боронять Україну заради саме таких яскравих миттєвостей і щасливого майбутнього наших дітей.

Дякуємо міським відділам культури, освіти, молоді та спорту, Молодіжній раді при міському голові та БФ «У єдності наша сила» за організацію і проведення святкового заходу для  найменших першотравенців.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь