Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Дорогу осилить той, хто йде

Дата: 28.06.2023 17:27
Кількість переглядів: 191

Фото без описуУ червні до міського ліцею № 3 завітали представники благодійного фонду «За Майбутнє України». Благодійний фонд у рамках проєкту «Розширення освіти в умовах надзвичайних ситуацій», в якому з березня бере участь навчальний заклад, доставив обладнання та ігрові матеріали: телевізор, музичну колонку, ноутбук, ламінатор, різновікові дидактичні матеріали і канцелярські набори. Раніше ліцей вже отримав каркасні та безкаркасні меблі, кулер, мати, килим та фліпчарт.

В Україні проєкт реалізується за підтримки британської організації Street Child та БФ «За Майбутнє України». Навчальні заклади беруть участь в ньому на конкурсній основі. Першотравенський ліцей № 3 виборов право такої участі.

Одна з умов проєкту - навчання задіяних педагогів. У рамках заходу вчителі Валентина Москаленко, Олександр Удоденко, Тетяна Дресь, Юлія Алєєва, Валентина Сімоніна та Наталія Гольнєва пройшли курси підвищення кваліфікації і отримали відповідні сертифікати.

Наразі учасники креативної команди проводять заняття з психологічного розвантаження, мінної безпеки та інших важливих тем для дітей громади. Такі заняття їм дуже подобаються. В доступній ігровій формі діти отримують корисну інформацію. А ще вони охоче спілкуються, займаються спортом і розважаються!

- Ми сподіваємося співпрацювати і надалі з британською організацією Street Child та БФ «За Майбутнє України», адже в умовах війни психологічне розвантаження та мінна безпека мають надважливе значення, - зазначила директорка ліцею Ірина Бірюк.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь