Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Випускників ліцеїв нагородили золотими та срібною медалями

Дата: 30.06.2023 16:13
Кількість переглядів: 215

Фото без опису30 червня в залі засідань виконавчого комітету Першотравенської міської ради очільниця міста Оксана Вінницька вручила нагороди кращим ліцеїстам.

Юнаки і дівчата  отримали 16 золотих медалей «За високі досягнення у навчанні» та срібну медаль «За досягнення у навчанні». Серед них: Михайло Вілков, Богдан Бескровний, Марія Рязанова, Данііл Гольнєв, Ігор Барвіненко, Юлія Давидко, Вікторія Горбатюк, Олександра Крєпак, Кирило Старченко, Олена Грицюк, Богдан Домущей, Аліна Коробка, Олеся Мітькова, Дмитро Мороз, Денис Олійник, Єва Підлужна та Валерія Сивоконь.

У рамках міської програми «Гордість і надія Першотравенська» міський голова вручила медалістам сертифікати на загальну суму 41,5 тис. грн. Окрім того, на згадку про рідне місто вони отримали подарунки із символікою Першотравенська. 

Оксана Вінницька привітала випускників-медалістів, подякувала їм за старанність і наполегливість у навчанні та побажала якнайшвидшої Перемоги, а в майбутньому - визначних досягнень на благо країни і рідного міста. 

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь