A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Корисна і цікава зустріч з учасниками Всеукраїнського освітнього Фесту «База: Гуртуйсь! Гартуйсь! Готуйсь!»

Дата: 06.07.2023 15:45
Кількість переглядів: 230

Фото без описуЧетвертого липня мали корисну і цікаву зустріч. Члени Молодіжної ради, випускники Першотравенських ліцеїв № 4 та № 3, Мелашенко Марія та Барвіненко Ігор представили презентацію з результатами участі  у Всеукраїнському освітньому Фесті «База: Гуртуйсь! Гартуйсь! Готуйсь!», який відбувся у м. Ужгород з 23 по 25 червня. Організатори: #Українська академія лідерства та освітня фундація #GoGlobal. Серед багатьох переваг участі в заході: збагачення кола спілкування за рахунок знайомства з успішними молодіжними лідерами України, подорож туристичними містами,  нові емоції і досвід життя в незвичних умовах (три дні в палатках на стадіоні:). Ігор мотивував подаватись на подібні заходи, адже участь  безкоштовна, головне пройти відбір по мотиваційному листу. А Марія поділились найближчими цікавими заходами для молоді, на які можна зареєструватись.

У ході зустрічі Ванєєв Михайло розказав присутнім про перспективи та переваги приєднання до роботи  Молодіжної ради міста.
Директорка Першотравенського ліцею №3 Ірина Бірюк надала рекомендації як відповідати на питання в анкетах та формувати мотиваційні листи так, щоб пройти відбір на обраний захід, а також провела декілька вправ на розвиток комунікації.

Отже, приєднуйтесь до сторінок Молодіжної ради і слідкуйте за новинами. З нами нудно не буває! Незабаром анонси нових заходів!

Дякуємо за цікаву і дуже актуальну зустріч Ірині Бірюк, Ігорю Барвіненко та Марії Мелашенко🫂


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь