Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На засіданні виконавчого комітету обговорили важливі для громади міста питання

Дата: 13.07.2023 11:21
Кількість переглядів: 395

12 липня члени виконавчого комітету Першотравенської міської ради під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької розглянули 9 нагальних питань.Фото без опису

Про підсумки виконання міської програми «Здоров’я населення м. Першотравенська на період 2021-2025 років» за І півріччя 2023 року поінформувала директорка міського центру первинної медико-санітарної допомоги Любов Ровенчук. Вона повідомила, що за звітній період  зареєстровано 38 тисяч амбулаторних відвідувань містянами, проведено близько 11 тисяч аналізів і 1,7 тисяч ЕКГ-досліджень, вакциновано від гострої респіраторної хвороби COVID-19  210 осіб та проліковано у денному стаціонарі 752 хворих.

На засіданні виконавчий комітет затвердив оновлений склад опікунської ради при виконкомі міської ради, встановив розмір плати за навчання в КЗ «Першотравенська мистецька школа» на 2023-2024 навчальний рік на рівні минулого навчального року, узгодив Статут Регіонального громадського формування з охорони громадського порядку «Захист» у новій редакції та прийняв низку рішень про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання ВПО.

Окрім того, начальник управління комунального господарства та майна Сергій Сорокопудов поінформував про заходи, які проводяться в місті щодо ремонту доріг. Він відмітив, що наразі розробляється проєкт «Капітальний ремонт доріг комунальної власності на вул. Леоніда Каденюка та вул. Незалежності від будівлі №12-Б до вул. Ювілейної м. Першотравенськ, Синельниківський район, Дніпропетровська область», реалізацію якого заплановано в поточному році.

Також він відмітив, що ділянка дороги при в’їзді в місто, на яку часто скаржаться першотравенці, територіально належить Миколаївській ОТГ і обслуговується філією «Павлоградська Автобаза» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ». В таких обставинах міська влада не має законних підстав виділяти бюджетні кошти на ремонт цієї ділянки дороги.

Також Сергій Сорокопудов доповів про ситуацію з будівництвом міського резервуара для зберігання питної води, спорудження якого було розпочато в 2021 році і припинено у зв’язку з воєнним станом у країні. Наразі завершуються робота з корегування кошторисної частини проєкту будівництва, після чого будівельні роботи будуть відновлені відповідно до вимог законодавства України.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь