Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Благодійники «UAnimals» завітали в наше місто

Дата: 18.07.2023 11:25
Кількість переглядів: 216

Фото без опису15 липня в Першотравенську за сприяння міської влади та місцевої зоозахисної організації «Вуха Лапи Хвіст» для стерилізації безхатніх тварин завітала команда легендарної благодійної організації «UAnimals». У цьому році організація порятунку тварин «UAnimals» увійшла до трійки благодійних організацій, яким найбільше довіряють українці.

У Першотравенську спеціалісти «UAnimals» працювали з 8 ранку до 21 години вечора, за цей час вони встигли прооперувати 69 тварин. Це були переважно безхатні собаки і коти, а також вихованці людей з вразливих груп населення, переселенців і містян похилого віку. На прийом також потрапили тварини з гострими проблемами. Їм було надано допомогу та підтримку медикаментами.

Голова ГО «Вуха Лапи Хвіст» Ірина Вінник відмітила: «Ми безмежно вдячні благодійникам «UAnimals» за те, що вони відгукнулись на запрошення і приїхали в наше місто. Півдоби фахівці самовіданно працювали майже без перерв. Операції проведено на високому рівні з використанням найсучаснішого обладнання.

Дякуємо за працю, спілкування, досвід і людяність! Наші кордони розширяються. Дуже сподіваємося на подальшу плідну співпрацю БФ «UAnimals».

Щиро дякуємо за допомогу та підтримку містянам - кураторам безпритульних тварин. Окрема подяка керівництву церви «Нове Покоління» за сприяння у розміщені наших гостей!»

Всі разом рухаємося вперед, робимо рідне місто затишнішим!

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь