Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенський ліцей № 3 починає роботи з облаштування укриття

Дата: 19.07.2023 15:16
Кількість переглядів: 188

Фото без описуБлагодійна організація «Восток-SOS», діяльність якої орієнтована на  підтримку та відновлення регіонів постраждалих від збройної агресії росії, почала фінансувати ремонтні роботи укриття міського ліцею № 3. На облаштування цього укриття також спрямовує кошти міська рада.

Директорка ліцею № 3 Ірина Бірюк ділиться: «Переймаючись проблемами свого закладу, навчального процесу, нам дуже хотілось мати власне укриття. Нами було направлено багато запитів до різних благодійних організацій. Відгукнувся благодійний фонд «Восток SOS». Організація погодилась надати матеріальну допомогу для ремонту підвального приміщення нашого закладу. Договір вже підписано, 50% коштів перераховано підрядникам. На жаль, приміщення не може вмістити всіх учнів, але наявність укриття відкриває безліч можливостей: заняття для дітей з особливими освітніми потребами, фізкультура, практичні роботи, виховні заходи, змішане навчання! Дякуємо! Це - надзвичайна допомога!»

БФ «Восток SOS» всебічно підтримує українських освітян та заклади освіти з 2014 року. В 2022-2023 роках фонд вже допоміг облаштувати укриття в 11 закладах освіти України.

Відділ з питань внутрішьої політики та інформації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь