Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Страшне горе знову прийшло у нашу громаду

Дата: 20.07.2023 11:33
Кількість переглядів: 387

Фото без описуУ ніч з 16 на 17 липня на Донеччині у важкому бою з російськими загарбниками, загинув першотравенець Гончаров Денис Ігорович, якому 1 червня цього року виповнилось 30 рокiв.

Уроженець Луганськоī областi прибув до нашого мiста в квiтнi 2017 року. З травня цього ж року по 19 жовтня 2019 року він ніс строкову службу в рядах Збройних сил України. Пiсля повернення Денис працював на шахтах ПрАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля» «Днiпровська», а потом «Степова», звідки з перших днів війни був призваний до лав ЗСУ.

Гончаров Денис воював у званні старшого солдата чесно і самовiддано, його поважали  товаришi по службі і командири. Згодом він отримав звання молодшого сержанта та виконував обов’язки командира взводу.

У нього залишилась мати, дружина і дворiчна донечка, яку вiн любив більше за життя.

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють глибокі співчуття рідним, близьким, побратимам загиблого Гончарова Дениса.

Дату поховання нашого полеглого Захисника повiдомимо згодом.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь