Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

29 липня поліція з представниками громадськості патрулювали місто

Дата: 02.08.2023 11:13
Кількість переглядів: 227

Фото без описуПід час зустрічей з міським головою Оксаною Вінницькою рідні загиблих Захисників скаржились на неналежну поведінку частини наших мешканців. На цю тему з родинами полеглих військових також поспілкувався начальник відділення поліції м. Першотравенська Максим Миколайович Гога.

Він поінформував, що працівники поліції постійно проводять заходи щодо охорони громадського порядку і щодня виявляють правопорушників. Лише в липні під час комендантської години було виявлено 26 водіїв, які керували транспортом в стані алкогольного сп’яніння. Всі вони будуть нести адміністративну відповідальність. Наразі для покращення ситуації в місті організовуються рейди із залученням представників громадськості.

29 липня такий рейд відбувся. З 22 до 24 години на вулицях Першотравенська працівники поліції, представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату) і громадського формування з охорони громадського порядку «Захист» провели спільне патрулювання. Учасники рейду виявили ряд порушень містянами вимог комендантської години. Серед порушників були і неповнолітні. Дітей доправили до домівок, під нагляд дорослих.

Дякуємо учасникам патрулювання за проведену роботу та сподіваємось, що такі заходи будуть організовуватись і надалі. А мешканці міста повинні пам’ятати про важливість дотримання комендантської години.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь