Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську відбувся черговий рейд щодо забезпечення публічної безпеки та порядку

Дата: 09.08.2023 17:39
Кількість переглядів: 462

Фото без опису5 серпня відбулося чергове патрулювання міста із залученням громадськості. Під час комендантської години працівники поліції та ювенальні поліцейські, які працюють з неповнолітніми, представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату) і громадського формування «Першотравенська самооборона» провели спільний рейд.

Під час заходу учасники патрулювання задокументували факт керування транспортом в стані алкогольного сп’яніння та ще 6 порушень вимог комендантської години. Після 22:00 години на вулицях міста були виявлені і неповнолітні правопорушники. З ними та їх батьками проведено роз’яснювальну роботу.

Заступник начальника відділення поліції в м. Першотравенську Денис Піняєв запевнив, що заходи із забезпечення публічної безпеки та порядку в місті із залученням представників громадськості вже мають позитивні результати та надалі будуть проводитись на постійній основі.

А ми нагадуємо мешканцям міста, що комендантська година в Першотравенську діє з 22:00 до 05:00 години.  Будь ласка, дотримуйтесь її вимог.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь