Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулася сесія Першотравенської міської ради

Дата: 15.08.2023 16:59
Кількість переглядів: 288

Фото без опису15 серпня  під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулася сесія міської ради VІІІ скликання. У порядку денному депутати розглянули 9 нагальних питань.

Міська рада присвоїла звання «Почесний громадянин міста Першотравенська» загиблому Захиснику Гончарову Денису Ігоровичу за особистий внесок під час захисту суверенітету України, її  територіальної цілісності та недоторканості у період військової агресії російської федерації проти України.

Цього дня народні обранці заслухали та затвердили звіти про виконання фінансових планів за І півріччя 2023 року КНП «Першотравенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Першотравенська міська лікарня» та комунального підприємства «ТЕРРА-НОВА».

Зокрема т.в.о. директора КП «ТЕРРА-НОВА» Катерина Ляпкіна поінформувала, що підприємство обслуговує об’єкти міського благоустрою. Дохід підприємства за І півріччя 2023 року склав 2,8 млн грн. За поданням Держаної служби зайнятості підприємством було працевлаштовано на суспільно корисні роботи 10 осіб. Фінансовий план по видатках за звітний період виконано на 60,6 %.

Також депутати внесли зміни до бюджету громади. Зокрема додатково спрямували 1 млн грн МЖКП на погашення кредиторської заборгованості перед ДМП ВК «Дніпро – Західний Донбас» та 3 млн грн на поточний ремонт закладів освіти, встановлення протипожежної сигналізації, системи оповіщення, блискавкозахисту і придбання протигазів.

Окрім того, народні обранці вирішили придбати БПЛА (дрон) за власний кошт для підрозділу ЗСУ, в якому несуть службу наші земляки.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь