Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенські освітяни взяли участь у тренінгу щодо психологічної підтримки дітей під час навчання

Дата: 21.08.2023 15:03
Кількість переглядів: 85

Фото без опису21 серпня у Першотравенському ліцеї № 3 відбулось відкриття тренінгу «Інтерактивні методи роботи з дітьми та молоддю для захисту їхніх прав і підтримки психологічного здоров’я», який проводиться для підтримки та розширення здібностей дітей і молоді у захисті їхніх прав, психологічного здоров’я під час кризових ситуацій та воєнних дій. Участь у тренінгу взяли педагоги Першотравенських ліцеїв.

Міський голова Оксана Вінницька подякувала організаторам тренінгу за всебічну підтримку міста, адже з початком війни Першотравенськ став прихистком для багатьох людей із зони бойових дій. Також вона зазначила, що внутрішньо переміщені особи наразі працюють у міських закладах освіти. Крім того,  до навчального процесу в місті долучилися багато дітей з родин вимушених переселенців. Очільниця міста побажала учасникам заходу плідної співпраці та отримання нових навичок для роботи з дітьми у цей непростий час, бо зараз вони потребують особливої уваги та підтримки.

Цього дня від організаторів тренінгу - громадської організації «Центр розвитку демократії» всі ліцеї міста отримали ноутбуки та принтери.

Протягом трьох днів тренери Елла Ламах, Олена Целуйко та Тетяна Герко проводитимуть навчання з освітянами, спрямовані на підтримку психічного здоров’я дітей/молоді та забезпечення їхнього всебічного розвитку та прогресу у навчанні.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь