Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У цій страшній війні знову втрачаємо цвіт нації…

Дата: 12.09.2023 16:45
Кількість переглядів: 250

Фото без опису06 вересня на війні з російськими терористами на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Боков Віталій Олександрович, 11.06.1982 р. н.

Віталій навчався у школі № 3. У мирний час працював гірником на шахті «Ювілейна». Колеги і близькі відмічають його розум, працьовитість і людяність.  На нього завжди можна було покластися, а в його руках «горіла» будь-яка справа.

На початку повномасштабного вторгнення у березні 2022 року Віталій був мобілізований до лав Національної гвардії України, де гідно ніс службу  водієм оперативного призначення. Часто виконував завдання безпосередньо на лінії фронту.

У полеглого Героя залишились батьки, дружина і двоє синів, 15 і 9 років.

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Віталія.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести полеглого Героя в останню путь. Прощання з Боковим Віталієм відбудеться 13 вересня о 12.00 годині на вулиці Захисників України, біля будинку 12.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь