Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міський голова провела прийом громадян

Дата: 02.10.2023 12:00
Кількість переглядів: 169

Фото без опису02 жовтня очільниця міста Оксана Вінницька провела прийом громадян з особистих питань. На зустрічі були присутні керівники відповідних служб виконавчого комітету.

До міського голови звернулося 8 першотравенців, було розглянуто 8 питань.

Цього дня мешканці міста зверталися з питанням щодо якості опалення в їх помешканнях у зимовий період. Міський голова дала доручення спеціалістам за напрямком здійснити обстеження проблемних ділянок системи теплопостачання та усунути недоліки.

Також громадянка поставила питання, чому плата за опалення стягується у літній період. Жінці пояснили, що загальна сума оплати за рік розподілена на 12 місяців, аби люди платили менше взимку. При бажанні абонента від такої системи можна відмовитися і сплачувати повну вартість під час опалювального періоду.

Також громадяни піднімали питання щодо дотримання громадського порядку, благоустрою, забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб тощо.

Міський голова доручила керівникам відповідних служб опрацювати питання, з якими звернулись містяни.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь