Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Розбійний напад та умисне вбивство – у м.Першотравенську підозрюють місцевого мешканця

Дата: 20.10.2023 11:25
Кількість переглядів: 236

Фото без описуЗа процесуального керівництва прокурорів Першотравенської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру в умисному вбивстві, поєднаному з розбійним нападом (п.6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст.187 КК України).

За даними слідства, у жовтні цього року підозрюваний, з метою заволодіння грошовими коштами та цінними речами вдерся до однієї з квартир міста, де на той час знаходився її власник. Підозрюваний почав завдавати потерпілому численні удари ножем по тілу та обличчю. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а зловмисник заволодів грошовими коштами в сумі 24500 гривень, мобільним телефоном та електроінструментами.

Чоловіка затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України. За клопотанням прокурора йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Першотравенська окружна прокуратура

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь