Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На загальноміській нараді обговорили початок опалювального періоду в  місті

Дата: 20.10.2023 17:42
Кількість переглядів: 270

Фото без опису20 жовтня відбулася загальноміська  нарада з  керівниками підприємств, установ та організацій міста, на якій обговорили важливі для міської громади питання.

Про стан підготовки до опалювального періоду в місті поінформувала  директорка Першотравенського МЖКП Ірина Кривенко. Вона зазначила, що виконком прийняв відповідне рішення, послуга почне надаватись першотравенцям з 24 жовтня. Наразі проведено всі необхідні підготовчі роботи на котельнях і тепломережах, система повністю заповнена водою.

Також вона відмітила, що протягом двох тижнів будуть проводитись роботи з налаштування тепломережі, та повідомила номер телефону диспетчера МЖКП для звернень мешканців у разі виявлення несправностей у системі: 0950107213.

Ірина Кривенко звернула увагу на ріст загальної заборгованості містян за послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Лише в цьому році на підтримку діяльності комунального підприємства з міського бюджету було спрямовано близько 20 млн грн. Директорка МЖКП звернулась до присутніх керівників підприємств, установ та організацій міста з проханням провести роботу з колективами щодо недопущення і погашення заборгованості за послуги, які надаються населенню комунальним підприємством.

Начальник управління комунального господарства та майна Сергій Сорокопудов поінформував про заходи з благоустрою, які проводяться в  місті.

Про роботу закладів освіти м. Першотравенська в новому навчальному році поінформувала т.в.о. начальника міського відділу освіти Ірина Глущенко. Вона повідомила, що наразі освітній процес в місті проводиться за змішаною формою. До офлайн-навчання долучилося близько 80% учнів. Інші навчаються дистанційно.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь