Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На загальноміській нараді обговорили початок опалювального періоду в  місті

Дата: 20.10.2023 17:42
Кількість переглядів: 258

Фото без опису20 жовтня відбулася загальноміська  нарада з  керівниками підприємств, установ та організацій міста, на якій обговорили важливі для міської громади питання.

Про стан підготовки до опалювального періоду в місті поінформувала  директорка Першотравенського МЖКП Ірина Кривенко. Вона зазначила, що виконком прийняв відповідне рішення, послуга почне надаватись першотравенцям з 24 жовтня. Наразі проведено всі необхідні підготовчі роботи на котельнях і тепломережах, система повністю заповнена водою.

Також вона відмітила, що протягом двох тижнів будуть проводитись роботи з налаштування тепломережі, та повідомила номер телефону диспетчера МЖКП для звернень мешканців у разі виявлення несправностей у системі: 0950107213.

Ірина Кривенко звернула увагу на ріст загальної заборгованості містян за послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Лише в цьому році на підтримку діяльності комунального підприємства з міського бюджету було спрямовано близько 20 млн грн. Директорка МЖКП звернулась до присутніх керівників підприємств, установ та організацій міста з проханням провести роботу з колективами щодо недопущення і погашення заборгованості за послуги, які надаються населенню комунальним підприємством.

Начальник управління комунального господарства та майна Сергій Сорокопудов поінформував про заходи з благоустрою, які проводяться в  місті.

Про роботу закладів освіти м. Першотравенська в новому навчальному році поінформувала т.в.о. начальника міського відділу освіти Ірина Глущенко. Вона повідомила, що наразі освітній процес в місті проводиться за змішаною формою. До офлайн-навчання долучилося близько 80% учнів. Інші навчаються дистанційно.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь